Курсове по английски език за деца Начало

Всички права запазени. Копирането забранено. Terms and conditions

Express English Language Training ©

Made by dim©

Интензивни курсове Фирмено обучение Езикови ваканции

За информация и записвания: 0896649573; 0896649575

Нашата програма “Junior Club” e предназначена за деца от 7 до 12 години и е специално разработена да стимулира не само езиковите умения на децата, но и логическото мислене, тяхната обща култура и любознателност.

Всеки урок е тематично структуриран и развива четирите ключови качества - говорене, слушане, четене и писане, както и правилното произношение.  Уроците са забавни, интересни, разнообразни и предизвикателни, включващи множество игри, мултимедия и креативни проекти.

Английски за деца и тийнейджъри

За най-малките ни ученици, заедно с Oxford Language Courses сме разработили специални програми, които имат за цел не само да усъвършенстват езиковите умения на дечицата, но и да развият тяхната креативност, въображение, талант и мисъл, както и да им предоставят един различен поглед върху света.


Уроците са предизвикателни, динамични, забавни и интересни. Всеки урок е тематично структуриран – посветен на определена тема и съдържащ основно четири елемента:


 - Story-telling - разказване на приказка от    преподавателя;

 - Role-play – куклен театър, в който  участници са    самите деца, разиграване на пиеска,    драматизиране    на разказаната вече приказка и    др.;

 - Arts and Crafts – изготвяне на креативни    проекти,    задания;

 - Songs/Games – песнички, различни игри.

С EELT децата не само усвояват езика и натрупват определен запас от думички и изрази, но и биват поставени в различни близки до реалността ситуации под формата на игра, което изгражда в тях увереност и ги кара неусетно и с лекота да използват езика в ежедневието.


По време на курса децата изготвят списание „За мен”, което допълват всеки път, както и множество други задания и проекти част от „Arts and Crafts” модула – например готвят, изработват маски на любимото си животно или други тематично свързани предмети, оцветяват, изрязват, лепят, рисуват, използват пластелини и др.


И тъй като в крайна сметка най-важното са постигнатите резултати – Всеки родител, чието детенце посещава един от курсовете получава програма на курса, е-мейл на всеки четири седмици с индивидуалните резултати на детето – Individual score card, взетия материал и коментар на учителя за неговото представяне, а накрая на курса и папката с всички материали. По този начин ние сме сигурни, че вие сте информирани и наясно с езиковото развитие на вашия малчуган.

Английски за деца Курсове по английски за деца от 3 до 7 години Чуждестранни преподаватели

Junior Club  (7-12 години)

Early birds (3-7 години)

Английски език за деца

Англйски език за тийнейджъри